PEC-smaakmakers nog niet weg: 'Geweldige selectie, we kunnen hoge ogen gooien'

PEC-smaakmakers nog niet weg: 'Geweldige selectie, we kunnen hoge ogen gooien'

23-07-2018 07:36
39

Diederik Boer heeft hoge verwachtingen van het nieuwe seizoen. De 37-jarige doelman denkt dat PEC Zwolle er sterker op is geworden. Zeker als smaakmakers Ryan Thomas en Younes Namli blijven.

"Ik hoop echt dat ze allebei blijven", zegt Boer tegen de Stentor. "Dan hebben we een geweldige selectie en hoeft er niemand meer bij te komen. Ik denk dat we dan hoge ogen kunnen gooien in de Eredivisie. Ryan en Younes maken ons sterker. De club heeft haar ambities uitgesproken, die twee passen prima in dat plaatje. Vooralsnog spelen ze nog bij ons en zullen ze gewoon gaan spelen. Laten we hopen dat dat zo blijft."

Boer vindt de selectie van PEC met name in de breedte sterker. "Bijna alle posities zijn dubbel bezet, er even vanuit gaande dat niemand meer weggaat. Daarin zijn we echt sterker geworden. Vorig seizoen hadden we niet veel smaken om mee door te wisselen. Nu zijn er vijftien, zestien spelers die prima meekunnen in de Eredivisie. Het ziet er hartstikke goed uit. Met de groep die er nu staat, kan het een mooi jaar worden."