'Chelsea tot dusver onvermurwbaar: Real wacht met officieel bod op Hazard'

'Chelsea tot dusver onvermurwbaar: Real wacht met officieel bod op Hazard'

23-07-2018 08:27
12

Eden Hazard wil deze zomer dolgraag de overstap maken naar Real Madrid, maar Chelsea blokkeert vooralsnog zijn droomtransfer. De tijd begint te dringen voor de 27-jarige Belg, want over twee weken sluit de Engelse transfermarkt.

Dat meldt Het Laatste Nieuws. Chelsea is – ondanks de smeekbede van Hazard -  nog niet bereid om te onderhandelen met Real. De Londenaren houden vast aan de vraagprijs van 225 miljoen euro, maar de Champions League-winnaar wil daar niet aan voldoen. Mede door de houding van Chelsea heeft Real in tegenstelling tot diverse berichten dan ook geen officieel bod uitgebracht.

In de Spaanse hoofdstad blijven ze hopen op een veel gunstiger tarief. Pas als Chelsea zijn starre houding laat varen, wil Real actie ondernemen. Daarvoor wordt ook naar Hazard gekeken. De Koninklijke hoopt dat de aanvaller een transfer probeert te forceren. Of de Rode Duivel zo ver wil gaan, is de vraag.

The Blues spelen het transferspel ondertussen slim en proberen Hazard zelfs te paaien met een nieuw contractvoorstel ter waarde van 335.000 euro bruto per week. Het lijkt echter uitgesloten dat Hazard zal bijtekenen op Stamford Bridge. Hij liet in december al weten zijn medio 2020 aflopende verbintenis niet te willen verlengen.

Courtois
Een overgang van Thibaut Courtois van Chelsea naar Real Madrid is een stuk dichterbij. De clubs zijn het eens over een transfersom van veertig miljoen euro. De Premier League-topclub wil echter pas een klap op de transfer geven als het een vervanger heeft gevonden.