'Geïnteresseerd Ajax krijgt ook Barça als concurrent in strijd om 'nieuwe Modric''

'Geïnteresseerd Ajax krijgt ook Barça als concurrent in strijd om 'nieuwe Modric''

23-07-2018 19:53
73

Ook FC Barcelona mengt zich in de strijd om Domingos Quina, toptalent van West Ham United. Eerder werd onder meer Ajax gelinkt aan de achttienjarige middenvelder. 

Barça heeft bij West Ham geïnformeerd naar de status van Quina, aldus het Britse Sky Sports. Quina, geboren in Guinee-Bissau maar uitkomend voor Portugal, wordt deze weken door scouts gevolgd tijdens het EK voor spelers onder negentien jaar. In de eerste wedstrijd van Portugal maakte Quina een wonderschone goal tegen Italië. 

Wedden

Meer odds

De kampioen van Spanje is bepaald niet de enige club met interesse in het toptalent. Vorige week werd gemeld dat ook Ajax Quina nauwlettend volgt, evenals onder meer Hoffenheim, Werder Bremen en Manchester City. Quina heeft een contract tot 2019 en West Ham is bereid om hem voor omgerekend ruim 680.000 euro van de hand te doen, aldus Sky Sports.

Quina kwam twee jaar geleden over uit de jeugdopleiding van Chelsea. Sindsdien kwam hij acht keer in actie voor het eerste elftal van The Hammers. Eerder werd hij door Slaven Bilic al vergeleken met Luka Modric.