Moet je je voorstellen: Feyenoord-fans die de coach van Ajax toezingen

"Moet je je voorstellen: Feyenoord-fans die de coach van Ajax toezingen"

Gepubliceerd: dinsdag 24 juli 2018 om 17:35di 24-07-2018 om 17:35

Bij Viitorul Constanta, de aanstaande Europa League-tegenstander van Vitesse, kijkt Bradley de Nooijer zijn ogen uit. Dat heeft vooral te maken met de aanwezigheid van Gheorghe Hagi. De Roemeense superster is namelijk oprichter én trainer van Viitorul. 

De inmiddels 53-jarige Hagi speelde in de jaren negentig voor onder meer FC Barcelona en Real Madrid. Hij is een levende legende in zijn vaderland. De Nooijer merkt dat vrijwel dagelijks. "Als ik in de taxi zit, vraagt de chauffeur soms wat ik hier doe. Als ik dan vertel dat ik bij Viitorul voetbal, is het eerste wat ze zeggen: you play for Hagi? He is the best", vertelt De Nooijer aan het Algemeen Dagblad. 

"Hij is niet alleen hier populair. Als we aan de andere kant van het land tegen Cluj spelen, schreeuwt het publiek van de tegenstander zijn naam. Moet je je voorstellen: Feyenoord-fans die de coach van Ajax toezingen."

De Nooijer, die in Nederland voor Sparta en FC Dordrecht speelde, maakte Hagi niet mee als voetballer. "Mijn vader zei dat ik hem maar eens op YouTube moest opzoeken. Nou, dan weet je snel genoeg."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws