Domper Feyenoord: middenvelder keert geblesseerd terug van WK en is lang 'out'

Domper Feyenoord: middenvelder keert geblesseerd terug van WK en is lang 'out'

24-07-2018 20:01
53

Een domper voor Feyenoord in aanloop naar de start van het nieuwe seizoen. De Rotterdammers verwachten voorlopig geen beroep te kunnen doen op Renato Tapia. De Peruviaan heeft tijdens het WK in Rusland een knieblessure opgelopen.

Dat meldt Feyenoord dinsdagavond via de officiële kanalen. 'Feyenoord verwacht langere tijd geen beroep te kunnen doen op Renato Tapia', schrijft de bekerwinnaar.  Tapia liep de blessure op in de laatste groepswedstrijd tegen Australië en zal de komende tijd bij de club werken aan zijn herstel. Hoelang de 22-jarige middenvelder precies aan de kant staat, is niet duidelijk.

Tapia kwam het afgelopen seizoen tot vijftien competitieoptredens voor Feyenoord. Hij speelde enige tijd centraal achterin vanwege de blessures van Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden.

Feyenoord opent het seizoen op 4 augustus met de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen landskampioen PSV. Zondag wacht eerst nog een oefenduel met Levante. Het lijkt uitgesloten dat Tapia in die wedstrijden van de partij is.