Update: Chelsea kondigt komst van stand-in voor Courtois en Caballero aan

Update: Chelsea kondigt komst van stand-in voor Courtois en Caballero aan

Gepubliceerd: donderdag 26 juli 2018 om 09:15do 26-07-2018 om 09:15

Chelsea staat op het punt zich te versterken met Rob Green. De ervaren doelman (38) moet de nieuwe derde doelman worden op Stamford Bridge.

Dat melden verschillende media in Engeland, waaronder The Telegraph. Green heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Chelsea en ondergaat woensdag een medische keuring. Deze zomer vertrok hij transfervrij bij Huddersfield Town, waar hij geen enkele wedstrijd keepte.

Green gaat bij Chelsea aan de slag als derde doelman. Op Stamford Bridge is hij de opvolger van routinier Eduardo, die naar Vitesse vertrok. Green stond ruim 650 wedstrijden onder de lat in de Premier League en het Championship, keepte twaalf interlands voor Engeland en groeide op in de buurt van Cobham, het trainingscomplex van Chelsea.

Thibaut Courtois, die twijfelt over een langer verblijf bij Chelsea, en Willy Caballero blijven respectievelijk eerste en tweede doelman.

Update 26/7, 9.15 uur: Rob Green gaat definitief aan de slag als derde doelman bij Chelsea. De Londenaren hebben zijn komst donderdagochtend bevestigd. De 38-jarige Engelsman komt transfervrij over van Huddersfield Town en tekent een eenjarig contract op Stamford Bridge.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws