Feyenoord last extra besloten oefenwedstrijd in: reserves winnen van Engelsen

Feyenoord last extra besloten oefenwedstrijd in: reserves winnen van Engelsen

Feyenoord heeft woensdagmiddag een besloten oefenwedstrijd tegen het Engelse Plymouth Argyle afgewerkt. De League One-club ging op het deze zomer geopende trainingscomplex 1908 met 2-1 onderuit.

Trainer Giovanni van Bronckhorst moest zaterdagavond de oefenwedstrijd tegen Fenerbahçe overslaan wegens privéomstandigheden, maar stond woensdag weer voor de groep, meldt de clubsite. De regerend bekerwinnaar gaf de spelers die tegen Fenerbahçe niet in de basis stonden, de kans om in Rotterdam alsnog minuten te maken. Dylan Vente was één van hen: de negentienjarige spits opende de score, nadat een schot van Mo El Hankouri op de paal was beland.

Na de pauze namen de Rotterdammers verder afstand via Wouter Burger. Plymouth Argyle kwam vijf minuten voor tijd nog wel terug in de wedstrijd, maar de overwinning voor Feyenoord kwam niet meer in gevaar. De stadionclub werkt nog één oefenwedstrijd af voordat het seizoen begint: op 29 juli is het Spaanse Levante de tegenstander. Vervolgens wordt er op 4 augustus tegen PSV om de Johan Cruijff Schaal gespeeld.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s