Feyenoord last extra besloten oefenwedstrijd in: reserves winnen van Engelsen

Feyenoord last extra besloten oefenwedstrijd in: reserves winnen van Engelsen

Gepubliceerd: woensdag 25 juli 2018 om 18:12wo 25-07-2018 om 18:12

Feyenoord heeft woensdagmiddag een besloten oefenwedstrijd tegen het Engelse Plymouth Argyle afgewerkt. De League One-club ging op het deze zomer geopende trainingscomplex 1908 met 2-1 onderuit.

Trainer Giovanni van Bronckhorst moest zaterdagavond de oefenwedstrijd tegen Fenerbahçe overslaan wegens privéomstandigheden, maar stond woensdag weer voor de groep, meldt de clubsite. De regerend bekerwinnaar gaf de spelers die tegen Fenerbahçe niet in de basis stonden, de kans om in Rotterdam alsnog minuten te maken. Dylan Vente was één van hen: de negentienjarige spits opende de score, nadat een schot van Mo El Hankouri op de paal was beland.

Na de pauze namen de Rotterdammers verder afstand via Wouter Burger. Plymouth Argyle kwam vijf minuten voor tijd nog wel terug in de wedstrijd, maar de overwinning voor Feyenoord kwam niet meer in gevaar. De stadionclub werkt nog één oefenwedstrijd af voordat het seizoen begint: op 29 juli is het Spaanse Levante de tegenstander. Vervolgens wordt er op 4 augustus tegen PSV om de Johan Cruijff Schaal gespeeld.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Feyenoord klaar voor het nieuwe seizoen?

(5122 stemmen)

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws