'Juventus wil opnieuw zaken doen met Real Madrid: Koninklijke overweegt verhuur'

'Juventus wil opnieuw zaken doen met Real Madrid: Koninklijke overweegt verhuur'

25-07-2018 18:29
9

Juventus lijkt na Cristiano Ronaldo nóg een speler van Real Madrid naar Turijn te willen halen. De Franse linksback Theo Hernández (links op de foto) staat volgens Marca in de belangstelling van meerdere clubs, waaronder De Oude Dame.

Hernández kwam afgelopen zomer over van stadgenoot Atlético Madrid, maar de twintigjarige linksback speelde sindsdien hoofdzakelijk tweede viool achter Marcelo. Volgens Marca overweegt Real Madrid serieus om de jongere broer van WK-winnaar Lucas Hernández uit te lenen of te verkopen met een optie tot terugkopen. Meerdere Champions League-clubs zouden zich al gemeld hebben voor Hernández, maar Juventus en Real Sociedad lijken het meest concreet te zijn voor de linksback.

De invloedrijke sportkrant verwacht dat Hernández en zijn zaakwaarnemer op korte termijn een beslissing zullen nemen. Juventus is een serieuze optie voor de Fransman, zeker wanneer de begeerde Alex Sandro besluit om te vertrekken uit Turijn. Bij Real Sociedad lijkt de linksback echter verzekerd te zijn van speelminuten. Bovendien onderhouden de Basken een uitstekende relatie met Real Madrid: De Koninklijke nam onlangs Alvaro Odriozola over van Sociedad voor een hogere afkoopsom dan in het contract van de rechtsback was opgenomen.