Frenkie de Jong komt met bevestiging: FC Barcelona wil hem inlijven

Frenkie de Jong komt met bevestiging: FC Barcelona wil hem inlijven

25-07-2018 23:37
85

Frenkie de Jong bevestigt dat hij in de belangstelling staat van FC Barcelona. De twintigjarige middenvelder van Ajax werd de afgelopen periode regelmatig gevraagd naar de interesse van de Catalanen, maar hij hield zich altijd op de vlakte. Nu geeft hij het toe.

De Spanjaarden krijgen al maandenlang Frenkie de Jong bij het ontbijt, want de Ajacied staat bijna iedere dag op de voorpagina in Spanje. Daardoor was iedereen op de hoogte van de interesse van Barcelona, alleen de hoofdrolspeler wilde niet toegeven. Tot woensdagavond.

Wedden

Meer odds

"Hoe het nu echt zit? Ik ben gewoon speler van Ajax, dus daar kan ik op dit moment weinig over zeggen. Er is natuurlijk wel interesse, dat heeft iedereen wel door. Zoals ik zeg: ik ben speler van Ajax", bevestigt De Jong kort tegenover Voetbal International. Veel meer wilde hij er niet over kwijt.

De Jong heeft veel Spaanse berichten over hem doorgestuurd gekregen. "In het begin is het wel leuk, maar langzamerhand denk ik: pff, nu hoeft het van mij niet meer. Ze mogen schrijven wat ze willen, dat is niet aan mij, maar nu is het niet meer dat ik denk: ah, leuk."