Everton-manager legt wensen voor: Brands heeft twee weken voor vier à vijf deals

Everton-manager legt wensen voor: Brands heeft twee weken voor vier à vijf deals

Gepubliceerd: donderdag 26 juli 2018 om 07:57do 26-07-2018 om 07:57

Marcel Brands kan nog volop aan de bak voordat de Engelse transferdeadline sluit. Everton-manager Marco Silva zijn wensenlijstje ingediend bij de directie van The Toffees: de Portugees wil met 22 veldspelers en drie keepers het nieuwe seizoen in.

Ervan uitgaande dat er nog spelers verhuurd en verkocht worden, waaronder naar alle waarschijnlijkheid Davy Klaassen, rekent Silva op een aantal versterkingen. "We willen graag vier, misschien wel vijf, nieuwe spelers. Daarvoor zullen we ruimte moeten maken in onze selectie", laat de manager weten aan The Liverpool Echo. Brands bekrachtigde deze week zijn eerste Everton-transfer: de Braziliaan Richarlison is voor tientallen miljoenen overgekomen van Watford.

Het Barcelona-duo Yerry Mina en Lucas Digne lijkt prioriteit nummer één voor Brands. Volgens The Daily Mail is de voormalig PSV-directeur woensdag op het vliegtuig naar Catalonië gestapt om te praten over de Colombiaanse centrale verdediger en de Franse linksback. Daarnaast moet de Brabander nog op zoek naar een nieuwe reservekeeper: nadat de Spanjaard Joel Robles is vertrokken naar Real Betis, zijn Jordan Pickford en Maarten Stekelenburg de enige overgebleven sluitposten.

Brands heeft nog tot donderdag 9 augustus de tijd. Sinds dit seizoen ligt de Premier League-deadline vóór de start van de competitie.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Gaat Brands slagen bij Everton?

(2896 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws