Witte rook vanuit Goodison Park: eerste grote klapper Brands op transfermarkt

Witte rook vanuit Goodison Park: eerste grote klapper Brands op transfermarkt

24-07-2018 21:16
41

Marcel Brands en Everton hebben toegeslagen op de transfermarkt. De Braziliaan Richarlison erruilt Watford voor The Toffees, meldt de club dinsdagavond via de officiële kanalen.

De Braziliaanse vleugelaanvaller heeft voor vijf seizoenen getekend bij zijn nieuwe club. Everton maakt niet bekend hoeveel het voor Richarlison heeft betaald: de schattingen in de Britse media liepen de afgelopen weken uiteen van 39 tot 56 miljoen euro. De 21-jarige jeugdinternational van Brazilië heeft pas net zijn eerste seizoen in dienst van Watford achter de rug. The Hornets betaalden afgelopen zomer ruim twaalf miljoen euro, die hard op weg leek naar Ajax, maar gaan dat bedrag nu dus dubbel en dwars terugverdienen.

Wedden

Meer odds

Richarlison heeft zin in zijn nieuwe avontuur. "Everton heeft vertrouwen in mijn getoond en ik zal dit shirt met trots dragen", vertelt hij aan de clubsite. De Braziliaan wordt herenigd met Everton-manager Marco Silva, die afgelopen seizoen nog aan het roer stond bij Watford. "Ik ken hem al langer en ik weet precies hoe zijn werkwijze is. Hopelijk kan hij me helpen om op een dag het nationale elftal van Brazilië te dragen."