'Het was David tegen Goliath, het is voor ons bijna onmogelijk om verder te komen'

'Het was David tegen Goliath, het is voor ons bijna onmogelijk om verder te komen'

26-07-2018 09:50
89

Na de 2-0 nederlaag tegen Ajax geeft Sturm Graz-trainer Heiko Vogel weinig meer voor de kansen van zijn ploeg in de tweede voorronde van de Champions League. Hij denkt dat de Oostenrijkers voor een bijna onmogelijke opgave staan.

"Het was al lastig, maar nu is het bijna onmogelijk voor ons om verder te komen", zegt Vogel, geciteerd door het Algemeen Dagblad. De coach was blij dat de schade beperkt bleef tot twee goals. "Ajax kreeg veel kansen. Best raar dat ze alleen na een foutje van onze doelman en vanaf de strafschopstip weten te scoren."

"Maar het was David tegen Goliath. Ajax heeft op de transfermarkt al laten zien waar ze heen willen. Dat deden ze nu ook op het veld", vervolgt Vogel, die van mening is dat de penalty wél terecht was, laat hij weten aan Voetbal International. "De penalty was slim gespeeld. Het stoort me dat het een terechte penalty was, want de speler werd neergehaald. Dat mag ons niet gebeuren."

Ajax moet het karwei volgende week woensdag in Oostenrijk zien af te maken. In de derde voorronde is Standard Luik dan de tegenstander.