Clubloze De Boer: Ik moet zeggen dat dat ook hartstikke leuk is om mee te maken

Clubloze De Boer: "Ik moet zeggen dat dat ook hartstikke leuk is om mee te maken"

26-07-2018 12:13
40

Frank de Boer vindt het niet erg om een tijdje clubloos te zijn. De 48-jarige trainer staat open voor een nieuw avontuur, maar de juiste club is nog niet langsgekomen. De Boer vindt het ook prettig dat hij nu tijd heeft voor andere dingen.

Na zijn vertrek bij Ajax werd De Boer razendsnel ontslagen bij Internazionale en Crystal Palace. Inmiddels zit hij al een paar maanden thuis. "Het moet wel de juiste club zijn", zegt De Boer bij Ziggo Sport. Hij bevestigt dat er nog steeds geen club is langsgekomen die hem aanspreekt.

"Je blijft wel op de hoogte. Je houdt van voetbal en dat blijf je volgen. Als je jezelf wil blijven ontwikkelen, zul je naar dingen moeten blijven kijken en moet je blijven leren. Het gas er even af is helemaal niet zo slecht. Ik voel me super fit en kan ook leuke dingen doen."

Zo kan hij zijn dochter volgen, die op hoog niveau handbalt. "Ik kan ook in Polen naar het WK van mijn dochter kijken. Normaal heb je daar nooit tijd voor. Nu kun je dat eens gaan bekijken. Ik moet zeggen dat dat ook hartstikke leuk is om mee te maken."