'United stelt voorwaarden voor Martial-transfer, WK-uitblinker beoogde vervanger'

'United stelt voorwaarden voor Martial-transfer, WK-uitblinker beoogde vervanger'

26-07-2018 19:48
24

Manchester United is bereid om Anthony Martial te laten gaan, maar alleen als er eerst een waardige vervanger wordt aangetrokken. Ivan Perisic staat op de nominatie om Martial te doen vergeten in Manchester. Dat meldt The Sun donderdag. 

Alleen als het United lukt om Perisic in de komende weken over te nemen van Internazionale is de club bereid om Martial te laten gaan. De Franse aanvaller van United heeft het niet naar zijn zin onder manager José Mourinho en staat dan ook open voor een vertrek bij de Engelse club. Een aantal weken geleden was een vertrek van Martial nog onbespreekbaar voor United, maar nu lijkt er toch het een en ander mogelijk. 

The Red Devils verlangen een krappe 80 miljoen euro voor de 22-jarige Martial en de club wil bovendien alleen meewerken aan een transfer naar het buitenland. Tottenham Hotspur is al langer bovenmatig geïnteresseerd in Martial, maar United weigert de directe concurrent een plezier te doen. Ook Paris Saint-Germain en Bayern München zijn geïnteresseerd. 

Omdat Engelse clubs slechts tot 9 augustus spelers mogen kopen, is haast geboden voor de club uit Manchester. Perisic is het voornaamste doelwit voor de komende weken. Door de uitmuntende prestaties van de Kroaat op het WK is zijn transferwaarde naar verluidt gestegen naar zo'n 65 miljoen euro. Bij Inter heeft de vleugelspeler een contract tot 2022.