Domper voor NAC: zomeraanwinst moet debuut maanden uitstellen door blessure

Domper voor NAC: zomeraanwinst moet debuut maanden uitstellen door blessure

27-07-2018 13:06
11

Pelé van Anholt kan voorlopig niet zijn debuut maken voor NAC Breda. De verdediger heeft in de voorbereiding op het nieuwe seizoen last gekregen van een spierblessure.

Dat bevestigt NAC via de officiële kanalen. Van Anholt moet worden geopereerd in het buitenland en staat enkele maanden buitenspel. De blessure is een streep door de rekening voor NAC, want de Bredase club haalde hem in juni terug naar Nederland. Bij LA Galaxy scheurde hij elf maanden geleden zijn kruisband af.

Wedden

Meer odds

"Ik ben naar NAC gekomen om te spelen en na mijn zware knieblessure van vorig jaar een nieuwe start te maken. Het is voor mij dus extra zuur dat ik nu tegen een nieuwe blessure aan ben gelopen, dit keer aan een pees in mijn andere bovenbeen", vertelt Van Anholt op de clubsite.

"Vorig jaar heb ik bewezen dat ik een tegenslag als deze kan overwinnen en ga er alles aan doen om zo snel mogelijk weer op het veld te staan. Het is voor NAC en alle supporters minstens zo vervelend, de club heeft mij het vertrouwen gegeven en kunnen nu een paar maanden geen beroep op mij doen. Ik wil niets liever dan iedereen bij deze club terugbetalen voor het vertrouwen dat ze mij hebben gegeven", besluit hij.