PSV laat aanvaller vertrekken: 'Ik was een beetje verrast door de interesse'

PSV laat aanvaller vertrekken: 'Ik was een beetje verrast door de interesse'

Gepubliceerd: vrijdag 27 juli 2018 om 19:53vr 27-07-2018 om 19:53

PSV laat Nikolai Laursen terugkeren naar Bröndby IF. De aanvaller gaat op huurbasis aan de slag bij zijn oude club, die tevens een optie tot koop heeft bedongen. Dat meldt Bröndby vrijdagavond.

De twintigjarige Laursen bewandelde drie jaar geleden de omgekeerde weg. PSV maakte toen ongeveer een miljoen euro over naar Denemarken. Mede door twee zware blessures wist Laursen echter nooit door te breken. Ook dit seizoen leek hij niet in aanmerking te komen voor veel speeltijd. Wel maakte Laursen vijftig keer zijn opwachting voor Jong PSV in de Jupiler League. In mei kreeg Laursen nog de Bronzen Stier, als beste talent van de vierde periode.

Bij Bröndby zijn ze blij met de terugkeer van Laursen. "Nikolai is een echte Bröndby-jongen, die de jeugdopleiding heeft doorlopen en zijn debuut maakte in het eerste elftal", zegt technisch directeur Troels Bech. "Ik ben er zeker van dat de Brøndby-fans ernaar uitkijken om hem weer in ons shirt te zien voetballen."

"Het is geweldig om terug te zijn", laat Laursen weten. "We hadden er een tijdje over gesproken en nu is het eindelijk rond, geweldig. Ik was een beetje verrast door de interesse. Maar na de gesprekken kijk ik er nu naar uit om voor de prijzen te vechten."

Ook PSV heeft de huurdeal inmiddels bevestigd.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws