Geflopte FC Utrecht-middenvelder wordt wederom verhuurd door Manchester United

Geflopte FC Utrecht-middenvelder wordt wederom verhuurd door Manchester United

Gepubliceerd: vrijdag 27 juli 2018 om 20:40vr 27-07-2018 om 20:40

Manchester United gaat opnieuw tijdelijk afscheid nemen van Matty Willock. De 21-jarige middenvelder speelde vorig seizoen een half jaar op huurbasis voor FC Utrecht en is nu verhuurd aan het Schotse St. Mirren.

Beide clubs hebben het nieuws vrijdagavond wereldkundig gemaakt via de officiële kanalen. "Ik weet waarvoor ik hiernaartoe ben gekomen", laat Willock weten op de website van zijn nieuwe tijdelijke werkgever. "Ik weet dat het tempo in deze competitie heel hoog ligt en ik hoop dat ik hier nuttige ervaring op kan doen." Manager Alan Stubbs verwacht veel van zijn nieuwste aanwinst. "Matty zorgt voor fysieke kracht op het middenveld. Hij is sterk, agressief en kan het hele veld bestrijken."

Willock staat in de opleiding van Manchester United al jarenlang te boek als een grote belofte en streek een jaar geleden met hoge verwachtingen neer in Utrecht. Een groot succes werd het avontuur echter niet: de middenvelder speelde vijf officiële wedstrijden namens de hoofdmacht, zes Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden voor Jong FC Utrecht en ging eind januari alweer terug naar Engeland.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws