'AS Roma gaat 35 miljoen euro bieden op Ajacied Neres'

'AS Roma gaat 35 miljoen euro bieden op Ajacied Neres'

28-07-2018 08:17
161

Monchi is bereid om 35 miljoen euro op tafel te leggen voor David Neres. De AS Roma-directeur wil niet voldoen aan de eis van Marc Overmars, die vijftig miljoen euro vraagt voor de Braziliaan.

De geruchten rond Neres volgen elkaar de laatste dagen in rap tempo op. Deze week werd hij voor het eerst aan de Serie A-club gelinkt. Volgens La Gazzetta dello Sport, Corriere dello Sport en nu ook Sportmediaset wil Overmars Neres niet laten gaan voor minder dan vijftig miljoen euro. Datzelfde medium meldt nu dat Monchi op het punt staat om een bod te doen van 35 miljoen euro.

De Italiaanse journalist Gianluca di Marzio schreef vrijdag dat niet Neres, maar Leon Bailey van Bayer Leverkusen bovenaan het Romeinse verlanglijstje staat. Dat wil echter niet zeggen dat Neres van het lijstje verdwenen is. Monchi wil alleen de vraagprijs van Overmars niet betalen en hoopt Bailey voor minder geld los te weken. Toch gaat Monchi een poging wagen voor Neres.

Als we de Italiaanse media mogen geloven heeft Neres wel trek in een transfer naar de Serie A. Bij Roma ligt er een dikke salarisverdubbeling op hem te wachten en kan hij op hoger niveau acteren.