Veelbesproken Schenk gepikeerd: 'Een heel vreemd bericht. Heel kwalijk'

Veelbesproken Schenk gepikeerd: 'Een heel vreemd bericht. Heel kwalijk'

28-07-2018 15:27
41

Xandro Schenk is voor de camera van RTV Oost ingegaan op de veelbesproken transfersoap waarin hij afgelopen maand de hoofdrolspeler was. De transfervrije verdediger léék aan de slag te gaan bij Sparta, en stond zelfs in het shirt van die club voor de camera, maar op het laatste moment veranderde hij van gedachten. Schenk signeerde eerder deze maand een contract bij FC Twente

Over de hele toestand werd veel gezegd en geschreven, onder meer door RTV Oost. Dat medium meldde dat Schenk uiteindelijk voor Twente koos omdat de Tukkers een véél hoger salaris boden. De stopper wil daar graag nog even op terugkomen. "Volgens mij hebben jullie zelf bedragen naar buiten gebracht die totaal niet kloppen. Het is een heel eigen leven gaan leiden en dat is niet leuk, maar het is wel zo."

"Het was bij jullie. Dat heb ik gelezen. Het klopt bij lange na niet, dus een heel vreemd bericht. Ik weet niet wat de bronnen zijn. Heel kwalijk. Als je het niet zeker weet, meldt dan niks. Het lijkt erop dat er liever nepnieuws geschreven wordt, dan dat jullie niks schrijven. Of ja, jullie, überhaupt alle media. Dat is met mij ook gebeurd."