Derksen en Perez gaan Champions League analyseren; VI-trio 'mag niet samen'

Derksen en Perez gaan Champions League analyseren; VI-trio 'mag niet samen'

29-07-2018 12:25
100

Johan Derksen en Kenneth Perez gaan op Veronica samen duels in de Champions League analyseren. Derksen mag vanwege sponsorafspraken niet met zijn 'vaste' collega's Genee en René van der Gijp aanschuiven. Daarom wordt hij op dinsdagavonden vergezeld door Perez en presentatrice Hélène Hendriks. 

Derksen vertelde dat zaterdag bij radioprogramma Onze Man in Deventer van Özcan Akyol. Op dinsdag schuiven Perez en Derksen aan, op woensdag vormen Van der Gijp en een andere, nog onbekende analist een trio met presentator Genee. 

Volgens Derksen is het vanwege Champions League-sponsor Heineken verboden dat Genee, Derksen en Van der Gijp samen plaatsnemen tijdens uitzendingen van het miljardenbal. Dat komt omdat hun programma VI - vanaf augustus Veronica Inside in plaats van Voetbal Inside - juist gekoppeld is aan Bavaria, een ander biermerk. "Dan mogen we het niet in dezelfde samenstelling doen", aldus Derksen.

Perez
Derksen vroeg zélf om Perez als tafelgenoot. "Heel veel mensen vinden hem niet aardig, want hij is zo zelfverzekerd en hij heeft een mening. Maar ik houd van mensen met een mening. En ik ben het altijd met hem eens." Volgens het Algemeen Dagblad is het nog niet duidelijk of Perez bij zijn huidige werkgever FOX Sports blijft.