Veltman zet datum voor Ajax-rentree: 'Veel fans vragen hoe het met mij gaat'

Veltman zet datum voor Ajax-rentree: 'Veel fans vragen hoe het met mij gaat'

29-07-2018 15:01
67

Joël Veltman hoopt na de jaarwisseling aan te sluiten bij de selectie van Ajax. In april liep de Ajax-aanvoerder een zware knieblessure op tegen VVV-Venlo.

Veltman scheurde de kruisband in zijn rechterknie af en moet nog maanden revalideren. In januari hoopt hij er weer te staan. "Veel supporters vragen wanneer ze mij weer op het veld zien en hoe het met mij gaat of wensen mij sterkte", vertelt Veltman op de clubsite.

"Het gaat stukje bij stukje beter. Ik zit nu twaalf weken na de operatie. Ik heb als doel om in januari weer aan te sluiten. Alles wat daarvoor zit is meegenomen. Al denk ik niet dat ik in die paar weken voor de winterstop risico ga nemen. Dan kan ik beter in de tweede seizoenshelft aansluiten."

Veltman zat woensdag tijdens Ajax - Sturm Graz (2-0) op de tribune in Amsterdam. "Toen stond ik zelf ook twee keer keihard te juichen op de tribune. Het liefst sta je daar zelf, tussen de jongens in, maar zo'n overwinning geeft je ook de power om keihard aan je herstel te werken en zo goed mogelijk straks terug te komen."