Serieuze zorgen bij NAC na pijnlijke nederlaag: 'We zijn niet goed genoeg'

Serieuze zorgen bij NAC na pijnlijke nederlaag: 'We zijn niet goed genoeg'

29-07-2018 16:52
37

NAC Breda-trainer Mitchell van der Gaag maakt zich zorgen om zijn elftal. Drie serieuze oefenwedstrijden werden de afgelopen weken verloren. Van der Gaag denkt dan ook niet dat de club klaar is voor de start van het nieuwe seizoen. 

Zaterdagmiddag werd het 1-4 tegen competitiegenoot Excelsior, uitgerekend de oude club van de coach. "We kunnen verschuilen achter de jongens die er niet zijn, maar dit is de realiteit. Op dit moment zijn we niet goed genoeg", zei Van der Gaag na de wedstrijd tegen BN DeStem

"We hebben ons gewillig naar de slachtbank laten leiden. Het moet beter. Hadden drie jongens in de basis staan die vorig jaar bij O19 speelden. Dat is goed, maar het gaat om winnen. Ik ben nu vrij rustig, maar ik heb echt een hekel aan verliezen. Ik verwacht meer. Bij tegenslag valt veel weg. We missen vooralsnog de degelijkheid om ergens op terug te kunnen vallen."

NAC, dat eerder ook verloor van Sparta en Sheffield Wednesday, begint op zondag 12 augustus aan de competitie. AZ is dan de tegenstander.