Oorlogstaal van zaakwaarnemer Veerman: Als zij daar zo door blijven gaan..

Oorlogstaal van zaakwaarnemer Veerman: "Als zij daar zo door blijven gaan.."

31-07-2018 18:50
119

Henk Timmer is woest op sc Heerenveen. De zaakwaarnemer van Henk Veerman stelt dat de club de carrière van zijn cliënt aan het 'dwarsbomen' is.

Timmer uit in gesprek met FOX Sports zijn ongenoegen over de handelswijze van Heerenveen. De spelersagent van Veerman stelt dat er 'zeker drie clubs' zijn die geboden hebben op Veerman, maar dat Heerenveen 650.000 euro vraagt. "Dat vinden ze dan een redelijk bedrag", zegt hij.

Wedden

Meer odds

"Ze houden hem al twee jaar op de bank", vervolgt Timmer. "Ze zijn daar bezig om zijn carrière te dwarsbomen. Als zij daar zo door blijven gaan, zijn wij ook genoodzaakt een keer maatregelen te treffen. Nee het heeft geen zin om te zeggen waar ik dan op doel."

FOX heeft technisch manager Gerry Hamstra van Heerenveen om een reactie gevraagd. Hij legt de woorden van Timmer naast zich neer en zegt dat hij niet inhoudelijk op de zaak in wil gaan. "Het contact tussen Henk Veerman en mij is gewoon goed. Verder ga ik niet in op wat er allemaal gezegd en geschreven wordt. Het is wel zo dat meerdere clubs interesse in hem hebben."

Naar verluidt heeft ADO Den Haag de beste papieren om Veerman in te lijven. Eerder werden ook onder meer FC Utrecht en FC Emmen genoemd.