Spierballentaal uit Oostenrijk: 'Ajax voetbalt beter, wij hebben meer energie'

Spierballentaal uit Oostenrijk: 'Ajax voetbalt beter, wij hebben meer energie'

31-07-2018 21:20
110

Ajax wacht nog een hete return op bezoek bij het Oostenrijkse Sturm Graz, voorspelt trainer Heiko Vogel. De 42-jarige trainer uit Duitsland heeft dinsdag tijdens de persconferentie laten weten dat zijn ploeg vastbesloten is om het te laten 'stormen' in de Merkur Arena.

Sturm Graz heeft een 2-0 achterstand meegenomen uit Amsterdam, maar gaat er alles aan doen om de opgelopen schade te herstellen. "We kunnen niet met de handrem erop spelen, ook al lopen we het gevaar dat er counters of andere gevaarlijke situaties komen", wordt Vogel geciteerd door Voetbal International. "Als je morgen naar het stadion komt en verwacht dat de bal weg zal blijven bij ons doel en dat er geen hachelijke momenten komen, dan kun je beter naar een ander stadion gaan."

Wedden

Meer odds

De oefenmeester toonde zich na de 2-0 nederlaag in de Johan Cruijff Arena nog van zijn meest nederige kant en sprak van een strijd tussen David en Goliath. Vogel ziet echter wel degelijk kansen voor zijn team. "Ajax is voetballend beter, maar wij hebben meer energie. Alles wat atypisch is, kan ons helpen. Wat mij betreft gaat het stormen."

Sturm Graz en Ajax trappen woensdag om 20.30 uur af in Oostenrijk.