Büttner slaat terug: Ik heb daar zelf mijn redenen voor en mijn mening over

Büttner slaat terug: "Ik heb daar zelf mijn redenen voor en mijn mening over"

01-08-2018 19:28
33

Alexander Büttner is blij weer helemaal terug te zijn bij Vitesse. De linksback werd vorig seizoen uit de selectie gezet door Henk Fraser, maar is inmiddels weer verzekerd van een basisplek in Arnhem.

"Het is niet goed als je uit een team wordt gezet", erkent Büttner in gesprek met Omroep Gelderland. "Ik heb daar zelf ook mijn redenen voor en mijn mening over. Ik denk dat het niet nodig was geweest."

De Doetinchemmer (29) gaf naar eigen zeggen niet op. "Ik heb vorig seizoen wel heel goed afgesloten onder Edward Sturing en heb een hele goede voorbereiding gehad. Dit wil ik vasthouden en niet meer aan het verleden denken. Dit wordt mijn jaar en met dit team moeten we veel dingen kunnen bereiken."

Over de nieuwe trainer Leonid Slutsky is Büttner enthousiast. "Hij geeft ons vrijheid, dat voelt hij goed aan. Hij past dingen aan en luistert ook echt naar de spelers. Op het veld wil hij duizend procent winnen, maar buiten het veld is het een fijne, rustige man. En hij maakt soms ook een dolletje met ons. En ik doe dat ook terug."