'Brands-bod van 34 miljoen niet genoeg: Manchester United op pole position'

'Brands-bod van 34 miljoen niet genoeg: Manchester United op pole position'

02-08-2018 08:29
11

Everton en Manchester United zijn de belangrijkste gegadigden in de strijd om Yerry Mina, meldt Diario Sport donderdagochtend. Directeur Marcel Brands zou namens Everton zelfs al een bod op de Colombiaanse centrale verdediger van FC Barcelona hebben uitgebracht.

Volgens het Spaanse medium heeft de regerend Primera Division-kampioen een voorstel van dertig miljoen euro plus vier miljoen aan bonussen ontvangen. Barcelona lijkt echter minstens veertig miljoen te willen incasseren en verwacht naar verluidt dat Everton terugkomt met een hoger bod. The Toffees hebben onlangs al handel gedreven met Barcelona door linksback Lucas Digne naar Goodison Park te halen. Hierdoor lijkt de kans echter klein dat Barça nóg een verdediger aan Everton wil verkopen.

Wedden

Meer odds

Manchester heeft al contact gezocht met de zaakwaarnemers van Mina en lijkt de beste papieren te hebben. De club heeft de strijd om de te dure Toby Alderweireld (Tottenham Hotspur) opgegeven en lijkt hetzelfde te gaan doen met Harry Maguire (Leicester City). Mina geldt als 'Plan C': een goedkoper alternatief voor de prijzige Premier League-stoppers. Volgens AS ziet de Colombiaan een vertrek naar Old Trafford wel zitten: Mina volgt sinds kort Paul Pogba, Ashley Young en Juan Mata op Instagram.

Everton en Manchester United moeten overigens wel haast maken als ze hun interesse door willen zetten. De transfermarkt in Engeland sluit dit jaar al op 9 augustus.