'AC Milan laat oog vallen op PSV-ster Lozano en maakt contact met Raiola'

'AC Milan laat oog vallen op PSV-ster Lozano en maakt contact met Raiola'

02-08-2018 12:11
186

Ongunstig nieuws voor PSV: Hirving Lozano staat in de belangstelling van AC Milan. Dat meldt L'Oracolo, een supportersmedium dat dicht op het vuur zit bij de Italiaanse grootmacht.

De laatste weken is het rustig rond Lozano, die na het WK en een korte vakantie weer is aangesloten bij de PSV-selectie. Het wordt voor de Eindhovenaren echter nog een pittige klus om de Mexicaanse aanvaller deze zomer te behouden. Milan zou in elk geval geïnteresseerd zijn.

Wedden

Meer odds

Leonardo, technisch directeur van Milan, is volgens L'Oracolo groot fan van Lozano. Hij zou reeds contact hebben gezocht met Mino Raiola, de zaakwaarnemer van de Mexicaanse aanvaller. Raiola staat erom bekend dat hij veelvuldig zaken doet met clubs in Italië. Deze zomer 'bracht' hij Justin Kluivert nog van Ajax naar AS Roma.

PSV lijkt op dit moment nog geen officieel bod uit Milaan te hebben ontvangen. Lozano speelt pas één seizoen in Eindhoven. "Op dit moment blijf ik bij PSV. We zien wel wat er gaat gebeuren. Ik ben in elk geval gelukkig in Eindhoven", zei Lozano afgelopen weekend tegen FOX Sports.