'Promes kan ook naar Premier League: één van de vier topkandidaten'

'Promes kan ook naar Premier League: één van de vier topkandidaten'

02-08-2018 12:27
34

Niet AS Roma, maar Leicester City wordt mogelijk de nieuwe club van Quincy Promes. De aanvaller van Spartak Moskou is één van de kandidaten in Engeland.

Dat meldt France Football. Promes werd woensdag door La Gazzetta dello Sport gelinkt aan AS Roma, maar de Italiaanse grootmacht krijgt concurrentie uit de Premier League. Leicester City zou de Oranje-international hebben genoteerd als één van de transferopties.

Wedden

Meer odds

Op het lijstje van de Engelse kampioen van 2016 staan ook Nicolas Pépé (OSC Lille), Rachid Ghezzal (AS Monaco) en Thorgan Hazard (Borussia Mönchengladbach). Het viertal is in beeld om de naar Manchester City vertrokken Riyad Mahrez op te volgen. Leicester waagde eerder deze zomer nog een poging voor Alireza Jahanbakhsh, die koos voor Brighton & Hove Albion.

Promes speelt inmiddels al vier jaar bij Spartak Moskou, waar hij de grote ster is. In 2017 werd hij verkozen tot voetballer van het jaar. Het contract van de oud-speler van FC Twente loopt nog door tot medio 2021. Spartak verlangt naar verluidt minimaal 30 miljoen euro voor hem.