Willems gewild: Fulham informeert naar vraagprijs, interesse van AS Roma

Willems gewild: Fulham informeert naar vraagprijs, interesse van AS Roma

02-08-2018 16:30
34

Jetro Willems kan rekenen op belangstelling uit de Premier League en Serie A. Fulham en AS Roma hebben hun oog laten vallen op de 24-jarige linksback van Eintracht Frankfurt.

Dat weet VoetbalPrimeur. Sigi Lens, zaakwaarnemer en vertrouwenspersoon van Willems, laat weten dat er inderdaad 'iets speelt'. "Maar ik kan op dit moment geen inhoudelijke reactie geven", aldus Lens tegenover deze website.

Fulham zocht onlangs contact met Eintracht Frankfurt om meer te weten te komen over de transferwaarde van Willems. De Duitse bekerwinnaar heeft een prijs doorgegeven, maar de hoogte daarvan is niet bekend. Van onderhandelingen is (nog) geen sprake. Willems staat daarnaast op de shortlist van Roma, dat in de winterstop al informeerde. Een transfer was toen onbespreekbaar.

Roma is bezig met een grondige renovatie van de selectie en telde deze zomer miljoenen neer voor onder meer Justin Kluivert, Javier Pastore en Robin Olsen. Willems komt waarschijnlijk alleen serieus in beeld als één van de linksbacks vertrekt of geblesseerd raakt. Het gepromoveerde Fulham was al geïnteresseerd toen hij nog bij PSV speelde.

Willems maakte vorig jaar de overstap van PSV naar Eintracht Frankfurt. In Duitsland kende de vleugelverdediger een redelijk goed seizoen. Hij speelde 23 competitiewedstrijden, maar was niet altijd zeker van een basisplaats. Wel kwam hij negentig minuten in actie tijdens de gewonnen DFB Pokal-finale tegen Bayern München (1-3).

(Ruben Winkels / VoetbalPrimeur.nl)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie