Vermeer vertrekt mogelijk nog bij Feyenoord: 'Stiekem zal hij daar naar uitkijken'

Vermeer vertrekt mogelijk nog bij Feyenoord: 'Stiekem zal hij daar naar uitkijken'

02-08-2018 19:40
52

Giovanni van Bronckhorst maakte donderdag bekend dat Justin Bijlow de nieuwe eerste doelman is van Feyenoord. Kenneth Vermeer is na het vertrek van Brad Jones de tweede keus, maar Voetbal International-verslaggever Martijn Krabbendam twijfelt aan diens toekomstplannen.

"Het vertrouwen in Bijlow is zo groot dat ze hem dit seizoen eerste keeper maken", zegt Krabbendam op de website van VI. "Maar je weet ook met een jonge keeper dat er een fase gaat komen dat hij fouten gaat maken. Voor Vermeer is het natuurlijk een vervelende consequentie, omdat hij weer op de bank terechtkomt."

"Vorig jaar zou hij beginnen als eerste keeper, maar toen raakte hij geblesseerd", vervolgt Krabbendam."Toen moest hij naar Club Brugge om het seizoen af te maken." De verslaggever ziet dat de oud-Ajacied nu weer in hetzelfde schuitje zit. "Ik kan me voorstellen dat Vermeer niet happy is met deze situatie. Stiekem zal hij nog wel uitkijken of hij elders kan gaan keepen."

Krabbendam denkt dat Feyenoord niet onwelwillend tegenover een vertrek staat. "Bij Feyenoord willen ze natuurlijk een goede tweede keeper, maar Vermeer drukt ook dik op de begroting. En Feyenoord is juist bezig om daar ruimte in te scheppen om de selectie nog te versterken. Als er nog wat voor Vermeer komt, kan ik mij goed indenken dat Feyenoord zegt: ga dan maar."

Lees ookVan Bronckhorst sluit vertrek routinier uit: "De situatie is nu totaal anders"