NAC kan eindelijk vierde Manchester City-huurling presenteren: Ik ben erg blij

NAC kan eindelijk vierde Manchester City-huurling presenteren: "Ik ben erg blij"

Gepubliceerd: vrijdag 3 augustus 2018 om 15:23vr 03-08-2018 om 15:23

Het lange wachten van NAC Breda is dan eindelijk beloond. De Brabanders kunnen dit weekend definitief beschikken over de negentienjarige Serviër Luka Ilic, die komend seizoen gehuurd wordt van Manchester City.

De aanvallend ingestelde middenvelder trainde al wekenlang mee met NAC, maar moest wachten totdat hij een Nederlandse werkvergunning had. Het papierwerk is inmiddels in orde, waardoor Ilic speelgerechtigd is voor NAC, laten de Bredanaars weten via de officiële kanalen. "Ik ben erg blij dat ik komend seizoen in Breda mag spelen", laat Ilic aan de clubsite weten. "Na de goede verhalen die ik de afgelopen tijd heb gehoord over de club en de supporters heb ik heel veel zin om te beginnen aan het nieuwe seizoen." Technisch directeur Hans betitelt zijn nieuwste aanwinst als een 'talentvolle voetballer' met 'spelinzicht, creativiteit, aanvallende kwaliteiten en een goede voorzet.'

Manchester City telde een jaar geleden 2,5 miljoen euro neer voor Ilic en leende hem een jaar uit aan zijn jeugdliefde Rode Ster Belgrado. De Servische jeugdinternational is na Paolo Fernandes, Erik Palmer-Brown en Arijanet Muric de vierde Manchester City-huurling die komend seizoen in het Rat Verlegh Stadion speelt.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws