PSV kan toeslaan: Van Bommel-bekende laat contract ontbinden en is transfervrij

PSV kan toeslaan: Van Bommel-bekende laat contract ontbinden en is transfervrij

04-08-2018 14:55
86

Trent Sainsbury kan gaan en staan waar hij wil. De PFA, een bond voor profvoetballers uit Australië, maakt zaterdag bekend dat de verdediger zijn contract bij het Chinese Jiangsu Suning per direct heeft laten ontbinden. Sainsbury (26) is nu transfervrij.

Australische media zijn ervan overtuigd dat PSV een belangrijke kandidaat is om de oud-speler van PEC Zwolle in te lijven. Trainer Mark van Bommel kent Sainsbury van hun gezamenlijke tijd bij de nationale ploeg van Australië.

"Het contract van Trent is per direct ontbonden. Als gevolg daarvan is hij nu transfervrij en kan hij aan de slag bij een nieuwe club", wordt John Didulica geciteerd op de website van de PFA

"Ik wil de PFA bedanken voor hun steun en hulp. Ik wens mijn oude club het beste in de toekomst. Nu wil ik zo snel mogelijk een beslissing nemen over mijn sportieve toekomst", zegt Sainsbury zelf. 

De stopper werd door zijn Chinese werkgever verhuurd aan Internazionale en Grasshoppers. Tussen 2014 en 2016 kwam de international uit voor PEC. 

Lees ook: 'Van Bommel wil Eredivisie-vertrekker ophalen uit China en naar PSV halen'