'PSV dichtbij akkoord met droomaanwinst: onderhandeling met club loopt stroever'

'PSV dichtbij akkoord met droomaanwinst: onderhandeling met club loopt stroever'

06-08-2018 06:44
63

PSV heeft de hoop op Erick Gutierrez nog altijd niet opgegeven, meldt het Eindhovens Dagblad maandagochtend. De 23-jarige WK-ganger van Mexico staat welwillend tegenover een vertrek naar de regerend Eredivisie-kampioen, waar hij met zijn boezemvriend Hirving Lozano samen kan spelen.

Volgens het ED zal het niet lang duren voordat PSV een persoonlijk akkoord met de middenvelder bereikt. De onderhandelingen met club Pachuca lopen echter een stuk stroever. Mexicaanse media meldden onlangs dat de club een 'beledigend' bod vanuit Eindhoven terzijde schoof en dat Pachuca tussen de acht tot tien miljoen euro wil ontvangen voor Gutierrez.

PSV lijkt niet van plan om meer dan tien miljoen euro op tafel te leggen, maar is bereid om geduld op te brengen. De Eindhovenaren waren een jaar geleden al wekenlang in onderhandeling met Pachuca voor Hirving Lozano, maar wisten uiteindelijk aan het langste eind te trekken. De centrale middenvelder moet het laatste puzzelstukje worden in de PSV-selectie, dat zich alleen nog in de middellinie moet versterken. Mocht de club toch nog naast Gutierrez grijpen, dan probeert PSV om een alternatief in de Eredivisie te vinden.