'De Jong sí, Pogba no: Barça hoopt op onmiddellijke deal met Ajax van 50 miljoen'

'De Jong sí, Pogba no: Barça hoopt op onmiddellijke deal met Ajax van 50 miljoen'

08-08-2018 10:32
102

Paul Pogba en Frenkie de Jong sieren woensdag de voorpagina van de Catalaanse sportkrant Diario Sport. Waar de komst van de Fransman onhaalbaar wordt geacht door FC Barcelona, ligt 'de optie De Jong' nog steeds op tafel.

Pogba heeft met zijn vertrekwens bij Manchester United de interesse van Barça en Juventus gewekt. De Engelsen zijn echter stellig: de 25-jarige wereldkampioen mag onder geen beding vertrekken. De Catalanen zien het onmogelijke van de missie in en houden de pijlen op De Jong gericht, meldt Sport.

De sportkrant meldde eerder al dat Barça een deal voor volgende zomer wil bespreken van liefst vijftig miljoen euro. De Spaanse kampioen geeft de hoop dat de 21-jarige middenvelder deze maand nog de overstap maakt naar Camp Nou echter niet helemaal op. Het is geen geheim dat de club de selectie nog wil versterken met een middenvelder.

Ajax weigert vooralsnog om De Jong nu al te laten gaan, maar een deal voor volgend jaar is wel bespreekbaar. Of de Amsterdammers zo standvastig blijven nu de druk aan alle kanten wordt opgevoerd, is afwachten.