'Groningen krijgt zak geld na transfer van oud-speler: vraagprijs 5,3 miljoen'

'Groningen krijgt zak geld na transfer van oud-speler: vraagprijs 5,3 miljoen'

09-08-2018 14:13
31

Het is nog maar de vraag of Simon Tibbling deze zomer vertrekt bij Bröndby. Twee Franse clubs zijn in de markt voor de oud-speler van FC Groningen, maar de Deense club zit hoog in de boom.

Het Zweedse Fotbollskanalen schrijft dat Montpellier en Saint-Etiénne azen op Tibbling, die in Denemarken een indrukwekkend seizoen achter de rug heeft. Daardoor is Bröndby niet van plan om hem zomaar van de hand te doen. Naar verluidt vraagt de club veertig miljoen kroon. Omgerekend is dat ruim 5,3 miljoen euro. Montpellier en Saint-Etiénne willen echter maar de helft van dat bedrag betalen.

Daardoor moet nog worden afgewacht of het van een transfer gaat komen. Ondertussen kijkt FC Groningen met belangstelling toe. Toen Tibbling een jaar geleden verkocht werd, sprak de club een doorverkooppercentage af. Bij een transfer van Tibbling gaat er dus een bepaald bedrag richting het Hoge Noorden.

Tibbling heeft bij Bröndby nog een contract voor vier jaar. Hij werd vorig jaar zomer voor anderhalf miljoen euro overgenomen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie