Weggestuurde Kalinic verlaat AC Milan per direct en verkast naar Madrid

  Weggestuurde Kalinic verlaat AC Milan per direct en verkast naar Madrid

  Gepubliceerd: donderdag 9 augustus 2018 om 17:10do 09-08-2018 om 17:10

  Nikola Kalinic maakt de overstap van AC Milan naar Atlético Madrid. De komst van de Kroatische spits wordt donderdagmiddag bevestigd door de Spanjaarden. De dertigjarige Kalinic heeft voor drie jaar getekend in Madrid. Hij zou zo'n vijftien miljoen euro kosten. 

  In juni was de aanvaller nog groot nieuws, omdat hij op het WK in Rusland na het eerste groepsduel werd weggestuurd door bondscoach Zlatko Dalic. Met 22 spelers reikte Kroatië uiteindelijk tot de finale. 

  Een jaar geleden werd Kalinic door Milan overgenomen van Fiorentina. In San Siro verloor de targetman de concurrentiestrijd en groeide hij nooit uit een vaste basiskracht. Hij scoorde slechts zes keer. Eerder stond Kalinic onder contract bij onder meer Dnipro en Blackburn Rovers.

  Voor Atlético is Kalinic de derde aanvallende versterking voor het nieuwe sezoen. Eerder werden Thomas Lemar (AS Monaco) en Gelson Martins (Sporting Portugal) gestrikt. 

  Plaats een reactie

  ElMauronee +100
  donderdag 9 augustus 2018 om 17:22
  Domme aankoop, voegt niks toe.
  Vind ik leuk
  pos +8824
  donderdag 9 augustus 2018 om 17:40
  Zal naast Griezmann en Costa vooral reserve zijn. Voor Atletico een logische aankoop toch. Niet voor de basis maar puur als vervanger.
  Vind ik leuk
  donderdag 9 augustus 2018 om 17:37
  Hoop dat hij geleerd heeft en zichzelf wegcijfert voor het teambelang.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws