Fosu-Mensah verlaat Manchester United op huurbasis en tekent bij 'mooie club'

Fosu-Mensah verlaat Manchester United op huurbasis en tekent bij 'mooie club'

Gepubliceerd: donderdag 9 augustus 2018 om 21:05do 09-08-2018 om 21:05

Officieel: Fulham is de nieuwe club van Timothy Fosu-Mensah. De Oranje-international tekent een huurcontract tot het einde van het seizoen. Hij komt over van Manchester United.

De transfer van Fosu-Mensah zat eraan te komen, want Engelse media meldden eerder op donderdag dat de verdediger op weg was naar de promovendus. Ook de Bundesliga werd genoemd, maar het wordt dus een langer verblijf in de Premier League. Fosu-Mensah is de elfde (!) aanwinst van Fulham.

"Ik heb een goed gevoel over de club", vertelt Fosu-Mensah via de officiële kanalen van zijn nieuwe werkgever. "De club heeft een goede historie, een mooie club. Fulham heeft veel goede spelers en het is goed voor mijn ontwikkeling om hier te zijn. Ik heb met de manager gesproken en hij gaf me een goed gevoel."

Fosu-Mensah werd vorig seizoen ook al verhuurd door United. Hij kwam een half jaar lang uit voor het Crystal Palace van Roy Hodgson. Daar maakte hij veel indruk en speelde hij zich in de kijker van diverse clubs uit binnen- en buitenland.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws