Feyenoorders denken terug aan sensationeel CL-tweeluik: 'Alles kan'

Feyenoorders denken terug aan sensationeel CL-tweeluik: 'Alles kan'

Gepubliceerd: donderdag 9 augustus 2018 om 22:56do 09-08-2018 om 22:56

Jens Toornstra en Jean-Paul Boëtius sluiten een megastunt van Feyenoord niet uit. Feyenoord verloor donderdag met 4-0 van AS Trencin, maar kan die uitslag repareren in De Kuip, zeggen beide spelers. Toornstra en Boëtius denken terug aan de Paris Saint-Germain - FC Barcelona, een sensationeel tweeluik dat Barcelona uiteindelijk wist te winnen.

"Alles kan. Paris Saint-Germain - Barcelona werd twee jaar geleden ook 4-0", zegt Toornstra tegen RTV Rijnmond. "Daar moet je in geloven. We hebben het onszelf heel lastig gemaakt, maar je moet nooit de hoop opgeven."

Toornstra zegt dat het fijn is dat Feyenoord zondag tegen De Graafschap speelt, om de zure nasmaak van donderdag weg te spoelen. "Dan moeten we wel uit een ander vaatje tappen, want als je zondag weer zo op het veld staat, sta je weer met lege handen. Ik kan nu allemaal dingen roepen, maar dat het slecht was heeft iedereen gezien. Het is aan ons om het tij te keren."

Boëtius: "Zeg jij het maar. Ik kan me de wedstrijd Barça - PSG herinneren. Als zij in 45 minuten drie goals kunnen maken, moeten wij zeker in staat zijn om vier goals of misschien wel meer te maken. Die wedstrijd is pas over een week. We hebben eerst zondag nog."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws