Eintracht Frankfurt verlengt contract WK-uitblinker: 'Zegt veel over deze club'

  Eintracht Frankfurt verlengt contract WK-uitblinker: 'Zegt veel over deze club'

  Gepubliceerd: vrijdag 10 augustus 2018 om 12:35vr 10-08-2018 om 12:35

  De Kroatische buitenspeler Ante Rebic heeft zijn contract bij Eintracht Frankfurt verlengd. Hij staat nu tot 2022 bij de Duitse club onder contract.

  Dat meldt Eintracht Frankfurt vrijdag via de officiële kanalen. Rebic speelde een goed WK en er werd de laatste maanden zo nu en dan gespeculeerd over een eventuele transfer. Duidelijk is nu dat Rebic voorlopig bij Frankfurt actief blijft. "Het zegt veel over Eintracht Frankfurt dat we erin geslaagd zijn om zo'n goede speler te behouden", aldus directeur Fredi Bobic.

  Bobic erkent dat er interesse was in Rebic. "Het feit dat hij bij ons blijft laat zien dat hij de club een warm hart toedraagt en dat we op de goede weg zijn." Volgens Bobic wordt Rebic een sleutelspeler in het komende seizoen. "Iedereen die Eintracht Frankfurt support kan verheugd zijn over dit nieuws." De buitenspeler speelde vorig seizoen 28 wedstrijden voor de Duitse club, waarin hij negen keer scoorde en drie assists gaf. Met Kroatië kwam hij op het afgelopen WK tot de finale, waarin Frankrijk te sterk bleek. 

  Plaats een reactie

  Spekholz +531
  vrijdag 10 augustus 2018 om 12:44
  Had wel gedacht dat die naar een grotere club ging..
  Vind ik leuk
  RtdDub +13527
  vrijdag 10 augustus 2018 om 13:39
  Aardige voetballer, daar niet van, maar Kroatie kwam zo ver door het team, niet door individuen. Niet zo heel vreemd dus dat ie nog bij Frankfurt zit en bijtekent.
  Vind ik leuk
  Luka123 +101
  vrijdag 10 augustus 2018 om 17:17
  Had wel gedacht dat hij nog een transfer ging maken, was toch een van de uitblinkers in het elftal van Kroatië.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws