Officieel: Valencia versterkt zich met aanvaller en huurt Batshuayi

Officieel: Valencia versterkt zich met aanvaller en huurt Batshuayi

10-08-2018 16:58
21

De transferdeadline in Engeland verstreek donderdagavond, maar Michy Batshuayi krijgt van Chelsea alsnog de kans te vertrekken. De Rode Duivel speelt komend seizoen op huurbasis bij Valencia.

Dat meldt L'Equipe vrijdagnamiddag. Volgens de Franse krant bereikte Valencia vrijdagochtend een akkoord met Chelsea over een uitleenbeurt van één seizoen zonder aankoopoptie. De Belg past niet in de plannen van Maurizzio Sarri bij Chelsea en mag dus nog vertrekken na de transferdeadline. De club kan dus geen vervanger meer aantrekken.

Vorig seizoen werd Batshuayi al uitgeleend aan Borussia Dortmund. In de Bundesliga maakte de aanvaller zeven doelpunten in tien wedstrijden. Zijn overstap naar Valencia betekent voor de Rode Duivel al zijn vijfde Europese competitie. Eerder was hij werkzaam in België (Standard Luik), Frankrijk (Olympique Marseille), Engeland (Chelsea) en Duitsland (Borussia Dortmund).

Update 16.55 uur: Valencia heeft de komst van Batshuayi officieel bevestigd met onder andere een filmpje op hun Twitteraccount. 'Een nieuwe vleermuis arriveert in Valencia ...', schrijft de Spaanse club onder een fimpje met vleermuizen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie