Misschien best saai, vergeleken met wat er bij Ajax gebeurt

"Misschien best saai, vergeleken met wat er bij Ajax gebeurt"

Gepubliceerd: vrijdag 10 augustus 2018 om 18:37vr 10-08-2018 om 18:37

Twan Scheepers verwacht dat niet Ajax, maar PSV kampioen wordt van de Eredivisie. De oud-speler van onder meer PSV, NAC Breda en FC Eindhoven, nu assistent-trainer van Jong PSV, denkt niet dat de Amsterdammers met de Schaal aan de haal gaan. Ondertussen hoopt hij op wat onrust bij Ajax.

"Ajax zal wel meedoen, maar ik denk dat PSV kampioen wordt", zegt Scheepers tegen Omroep Brabant. "Ajax heeft spelers niet laten vertrekken, om de stabiliteit in de selectie te houden in plaats van voor de centen te kiezen. Dat wil niet zeggen dat dat een team smeedt waar je kampioen mee kunt worden."

Voordeel voor PSV is dat het in Eindhoven vrijwel altijd rustig is, in ieder geval een stuk rustiger dan vaak in Amsterdam. "Het is altijd rustig, nooit geen vervelende dingen. Misschien best saai, vergeleken met wat er bij Ajax gebeurt. Het is hopen op hommeles in Amsterdam. Dat is al jaren zo en dat mag van mij wel een paar jaar blijven", zegt Scheepers.

"Waarom zou Mark (Van Bommel, red.) in zijn eerste jaar geen kampioen kunnen worden? Ik zie geen belemmeringen. Gebrek aan ervaring? Dat is het dan, maar dat wil niet zeggen dat je geen kampioen wordt."

Poll

Wie wordt er kampioen?

(1923 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws