Schuldbewuste Mazraoui: 'Als ik zo blijf spelen, beland ik snel weer op de bank'

Schuldbewuste Mazraoui: 'Als ik zo blijf spelen, beland ik snel weer op de bank'

12-08-2018 07:12
108

Noussair Mazraoui is niet tevreden met zijn optreden tijdens het gelijkspel van Ajax tegen Heracles Almelo (1-1). De rechtsback van de Amsterdammers probeert zich snel te verbeteren.

Emile van de Sande
Amsterdam

"Ik vind persoonlijk dat ik geen goede wedstrijd heb gespeeld", laat Mazraoui weten voor de camera van VoetbalPrimeur. "De eerste helft was niet heel verkeerd, maar de tweede helft was minder van mijn kant. Je directe tegenstander scoort. Dat is voor jezelf toch wel teleurstellend. Daarna werd ik heel slordig en ging het niet meer zoals ik wilde."

Dat Mazraoui pas sinds kort rechtsachter staat, speelt daarin mogelijk een rol. "Ik weet dat ik mijn mannetje kan staan, maar af en toe zijn er momenten waarin ik nog wat dingen kan leren. Dat zie je nu goed. Maar ik ben iemand die snel leert, die het snel oppakt. Ik probeer mij elke wedstrijd te ontwikkelen, zodat het de volgende keer niet meer gebeurt."

Mazraoui hoopt voorlopig de vaste rechtsback van Ajax te zijn. "Maar als ik elke wedstrijd zoals vandaag ga spelen, kan het snel zo zijn dat ik op de bank plaatsneem."

Bekijk hieronder het hele interview met Mazraoui: