'Toen ik hoorde dat Thomas vertrok, stuurde ik een bericht met alleen hartjes'

'Toen ik hoorde dat Thomas vertrok, stuurde ik een bericht met alleen hartjes'

13-08-2018 12:20
78

PEC Zwolle-back Kingsley Ehizibue vindt het bijzonder spijtig dat zijn maatje Ryan Thomas naar PSV is vertrokken. Toen de transfer van de Nieuw-Zeelander wereldkundig werd gemaakt, pakte Ehizibue direct zijn telefoon erbij.

"Toen ik hoorde dat hij naar PSV ging, heb ik hem een berichtje gestuurd met alleen maar hartjes. Hij weet wel wat dat betekent", vertelt Ehizibue aan De Stentor. De rechtsback noemt Thomas 'een lieve, bescheiden jongen' die hard heeft gewerkt voor zijn toptransfer. "Ik hoop dat hij bij PSV mooie dingen kan bereiken. Hij heeft deze transfer verdiend."

Wedden

Meer odds

De twee speelden sinds het seizoen 2014/2015 samen bij PEC en trokken vaak met elkaar op. "We hebben samen veel in het krachthonk gezeten, zowel voor als na de training. Ik moet het nu zonder mijn 'krachtpartner' stellen." Ehizibue denkt echter dat PEC de uitgaande transfer op kan vangen. "Er zijn deze zomer jongens bij gekomen die het gat kunnen opvullen dat hij achterlaat. Ik ben blij voor Ryan, maar wij moeten nu door zonder hem."

Lees ook: PSV bevestigt verrassende Eredivisie-deal: 'Bij speculatie is niemand gebaat'