Ayoub: 'Wordt van alles geroepen, maar als groep moeten we bij elkaar blijven'

Ayoub: 'Wordt van alles geroepen, maar als groep moeten we bij elkaar blijven'

13-08-2018 17:27
43

Yassin Ayoub maakte maandag na een liesblessure zijn rentree bij Jong Feyenoord. De middenvelder kwam een half uur in actie tegen Jong Excelsior, dat met 6-0 werd verslagen. Hij baalt dat hij de voorbije wedstrijden moest toekijken.

"Dat is pijnlijk. Iedereen weet dat het nu even iets minder met ons gaat. In het veld wil je invloed hebben, dus het is pijnlijk als dat niet kan", laat Ayoub weten aan RTV Rijnmond. De van FC Utrecht overgekomen middenvelder ziet nog geen reden voor paniek. "Ik zie het als een proces, in een seizoen gaat niet altijd alles goed."

"Als Feyenoord zijnde wordt er natuurlijk veel van je verwacht, maar je bent en blijft een mens", vervolgt Ayoub. "Natuurlijk wordt er van alles geroepen maar dan moet je als groep dicht bij elkaar blijven. We moeten er tegen Trencin thuis vol tegenaan gaan. Voetbal is een rare sport, als je er niet in gelooft moet je die wedstrijd niet ingaan."

Zelf hoopt Ayoub bij de wedstrijdselectie te zitten als Feyenoord een 4-0 nederlaag moet repareren. "Het is nog een beetje afwachten hoe het loopt, maar voor mijn gevoel kan ik er donderdag misschien wel bij zijn."