Conte krijgt trap na van Chelsea-ster: 'Geen kans dat ik dan was gebleven'

Conte krijgt trap na van Chelsea-ster: 'Geen kans dat ik dan was gebleven'

13-08-2018 17:46
11

Willian heeft een klein boekje open gedaan over zijn relatie met manager Antonio Conte bij Chelsea. De Italiaan werd vorige maand op straat gezet, waarna landgenoot Maurizio Sarri het stokje overnam.

Door die trainerswissel heeft Willian het weer naar zijn zin op Stamford Bridge. "Ik ben hier omdat ik voor Chelsea wil spelen. Ik zal alleen vertrekken als de club dat wil", laat de Braziliaan weten aan ESPN. Was hij ook gebleven als Conte nog aan het roer stond? "Geen kans, absoluut niet. Nee", luidt zijn duidelijke reactie.

De dertigjarige aanvaller werd deze zomer nadrukkelijk gelinkt aan een transfer naar FC Barcelona. De Catalanen bereikten echter geen akkoord met Chelsea. Door de komst van Sarri heeft Willian zich daarmee verzoend. Hij wil hoge ogen gooien met The Blues, die zaterdag met 0-3 te sterk waren op bezoek bij Huddersfield Town.

"Dit is pas het begin", stelt Willian. "We weten dat we nog moeten verbeteren, maar we speelden al erg goed. De manager vertelt ons dat we plezier moeten hebben op het veld, maar verantwoordelijkheid moeten tonen. Door onze nieuwe manier van spelen kunnen we ook Arsenal verslaan zaterdag."