Serrarens: 'Kom dan gewoon geld ophalen, beetje voetballen en weer weg'

Serrarens: 'Kom dan gewoon geld ophalen, beetje voetballen en weer weg'

14-08-2018 18:13
43

Fabian Serrarens tempert de euforie rond zijn persoon. De aanvaller van De Graafschap wordt gezien als de beul van Feyenoord, maar weet dat hij er in de ogen van de fans niets van bakt als hij volgende week slecht speelt.

"Hij valt een keer goed en dan is iedereen blij. Volgende week raak ik geen pepernoot en kent niemand je meer. Zo werkt dat in de voetbalwereld", zegt Serrarens tegen Veronica. Serrarens is een Amsterdammer en krijgt daarom de vraag of het extra lekker is dat hij Feyenoord de das heeft omgedaan. "Als ik in de Arena scoor ren ik ook het hele veld over. Feyenoord, PSV, Ajax, dat zijn de lekkerste, ja."

Serrarens (27) lijkt niet onwelwillend te staan tegenover een lucratief avontuur. "Het buitenland, warm weer. Geld is altijd mooi meegenomen. De woestijn? Dat is helemaal prima. Ik kom gewoon geld ophalen, beetje trainen, beetje voetballen en dan weer weg", zegt hij met een knipoog.

Serrarens noemt zichzelf een voetbaldier, al kijkt hij zelf weinig. "Ik kijk geen enkele wedstrijd, maar als ik het zelf doe is het wel leuk. Anderhalf uur naar een wedstrijd kijken..Ik doe het liever zelf."