Drenthe kan lachen om slechte investering: 'Als je er één wilt, stuur ik het op'

Drenthe kan lachen om slechte investering: 'Als je er één wilt, stuur ik het op'

14-08-2018 20:11
24

Royston Drenthe is een deel van zijn vermogen kwijtgeraakt aan een opwarmbeker voor knakworsten. Dat erkent de 31-jarige speler van Sparta op NPO Radio 1.

In het programma De Nieuws BV werd de carrière van Drenthe uitgebreid belicht. De verkeerde investeringen van de Rotterdammer, die op twintigjarige leeftijd naar Real Madrid vertrok, kwamen ook aan bod. Zo kwam ter sprake dat Drenthe investeerde in de Cookeasy, een soort warmtebeker waarin knakworsten kunnen worden opgewarmd.

"Dat kan ik me zeker herinneren", reageert Drenthe met een lach. "Als je er een wilt hebben, dan hebben we er nog wel een paar liggen hoor. Dan stuur ik het op." De opwarmbekers liggen 'ergens in een loods' in de Spanje, laat hij weten.

Drenthe heeft tot op de dag van vandaag geen spijt van zijn overstap naar Real Madrid. "Ik had het gevoel dat ik het moest doen. Het is once in a lifetime, weet je. Ik heb mij ontwikkeld als mensen en mijn salaris was goed, daar mocht ik zeker niet over klagen." Drenthe verdiende naar verluidt twee miljoen euro per jaar bij Real Madrid, waar hij vijf jaar onder contract stond.