Ajax of Standard naar Oekraïne, PSV treft BATE in play-offs Champions League

14-08-2018 20:56
46

Als Ajax de play-offs voor de Champions League weet te bereiken, dan is Dinamo Kiev de tegenstander. De Oekraïnse grootmacht schakelde Slavia Praag over twee wedstrijden uit. Ajax moet eerst zien af te rekenen met Standard Luik. PSV treft BATE Borisov in de play-offs.

Kiev rekende over twee wedstrijden af met Slavia praag. De ploeg speelde vorige week met 1-1 gelijk in Tsjechië, maar verloor in Oekraïne met 2-0. Kiev kende een droomstart in Oekraïne en kwam al na elf minuten spelen 1-0 dankzij Benjamin Verbic, die binnentike na een vrije trap van Viktor Tsygankov. Na rust gooide Artem Besiedin de wedstrijd in het slot met de 2-0.

PSV
Ook PSV kent de tegenstander in de play-offs van de Champions League. De ploeg van Mark van Bommel begint op dinsdag 21 of woensdag 22 augustus met een uitwedstrijd tegen BATE Borisov, dat af wist te rekenen met FK Qarabag. De return is een week later in Eindhoven en wordt gespeeld op 28 of 29 augustus.

De winnaars van de play-offs zitten een paar dagen later in de koker bij de loting voor de groepsfase van de Champions League.