Klaassen: 'Dat is niet eerlijk, want ik ben geen Ronaldo en ook geen Messi'

Klaassen: 'Dat is niet eerlijk, want ik ben geen Ronaldo en ook geen Messi'

15-08-2018 17:10
29

Davy Klaassen is blij dat de DFB Pokal komend weekend begint. De oefenpotjes komen hem langzamerhand de strot uit, erkent de topaankoop van Werder Bremen.

Klaassen verruilde Everton deze zomer voor Werder Bremen, dat 13,5 miljoen euro betaalde. Sindsdien speelde de middenvelder vier vriendschappelijke wedstrijden. "Er staat niets op het spel, dus ik heb er een hekel aan", vertelt Klaassen, die het zaterdag in de Duitse beker opneemt tegen Wormatia Worms, aan Kicker.

Wedden

Meer odds

Dat er veel ogen zijn gericht op Klaassen, is gezien zijn transfersom niet verrassend. De oud-Ajacied tempert hoe dan ook de verwachtingen. "Het is niet eerlijk om alle druk bij één speler te leggen. Dat gaat misschien bij Cristiano Ronaldo of Lionel Messi, maar ik ben geen Ronaldo en ook geen Messi."

Klaassen hoopt met Werder Bremen komend seizoen Europees voetbal te halen. "Europa is mogelijk", zegt hij. "Niemand wil om plaats twaalf, dertien of veertien spelen. Het wordt moeilijk, maar het is mogelijk. We willen met Werder eindelijk weer internationaal spelen."