Moniz waakzaam: 'De vraag is vooral: gelooft Feyenoord erin dat het kan?'

Moniz waakzaam: 'De vraag is vooral: gelooft Feyenoord erin dat het kan?'

15-08-2018 19:33
49

AS Trencin kijkt met het nodige vertrouwen uit naar de return in de Europa League tegen Feyenoord. Niet verwonderlijk, want de Slowaken verdedigen in Rotterdam een 4-0 voorsprong. Toch denkt Trencin-trainer Ricardo Moniz dat het nog niet gespeeld is.

De oefenmeester, die zelf een verleden heeft als jeugd- en assistent-trainer bij Feyenoord, acht het niet onmogelijk dat de Rotterdammers er toch nog een wedstrijd van weten te maken. "De vraag is vooral: gelooft Feyenoord er zelf in dat het kan? Zo ja, dan wordt het een interessante wedstrijd. Maar bang, dat zijn wij zeker niet", stelt hij op de persconferentie voorafgaand aan de return.

"We hebben vorige week bewezen dat we het kunnen en gaan nu met dezelfde instelling en filosofie het veld in", vervolgt hij. "Feyenoord heeft ons vorige week zeker onderschat, maar wij moeten onze eigen prestatie ook niet overschatten. Het wordt voor ons donderdag een sleutelwedstrijd. Doorgaan of niet, dat kan voor onze talenten het verschil maken tussen de top halen of ’gewoon oké’ blijven."